Houdt u van muziek en neemt u met minder dan topkwaliteit geen genoegen? Of denkt u er over om een kamer in te richten als een perfecte home cinema?

Audio en video, ons paradepaardje
Bij Maestr bent u aan het juiste adres voor beeld en geluid van superieure kwaliteit. Sterker nog, van oudsher zijn wij expert in het inbouwen van high-end audio en high-end video oplossingen. In een 1 op 1 gesprek inventariseren wij uw wensen en schetsen wij een plan voor een passende toepassing van de audio en video componenten.

Topkwaliteit
Zowel op het gebied van audio als video leveren wij merken uit het topsegment. We zijn niet gebonden aan een bepaalde leverancier, dus u krijgt het beste advies voor uw specifieke situatie en wensen. De kwaliteit van de apparatuur en systemen is gegarandeerd hoog met onder andere kwaliteitsmerken als Burmester, Naim, Sonos en Basalte.

Technische installatie
Wij zorgen voor de complete installatie van uw audio– en videoapparatuur. Daarbij staan wij garant voor een hoge afwerkingsgraad. We analyseren bouwtekeningen tot op het niveau van bedradingsschema’s. We testen alle systemen uitvoerig en laten u zien hoe eenvoudig de bediening is.

Wilt u uw apparatuur onzichtbaar wegwerken of juist prominent etaleren? Wij kunnen u uitgebreid adviseren over de mogelijkheden en best practices.

Neem vrijblijvend contact op om uw specifieke wensen met ons te bespreken.

Close
Go top