Houdt u van muziek en wilt u deze beleven met geluid van topkwaliteit en de best mogelijke speakers voor de verschillende ruimtes in uw pand?

Centrale bediening
Maestr biedt oplossingen waarmee u centraal en draadloos bepaalt welke muziek in welke ruimte wordt afgespeeld. En niet onbelangrijk: het volume! U heeft volledige controle vanuit uw luie stoel, fitness apparaat of via een speciaal touchscreen aan de muur.

Onzichtbare speakers
Maestr zorgt voor een ongeëvenaarde geluidservaring in elke ruimte van uw huis. De bekabeling werken wij geheel onzichtbaar weg. Zelfs de luidsprekers kunnen wij onzichtbaar maken door gebruik te maken van inwall- of inceiling speakers. Een stap verder hierin zijn weggestucte luidsprekers. Ook deze kunnen zorgen voor prachtig geluid. Moeilijk te geloven? U kunt het zelf ervaren in onze showroom.

Als u design speakers heeft, of van plan bent deze te kopen, zorgen wij ervoor dat deze op de juiste wijze tot hun recht komen.

Perfecte akoestiek
Vooraf en bij de definitieve plaatsing zullen we het geluid en de akoestiek uitvoerig testen, meten en afregelen. Geef ons even de tijd het pand te verlaten, en dan kunt u daarna volop genieten van uw muziek en keihard meezingen als u wilt.

Merkonafhankelijk
We zijn niet gebonden aan een bepaalde leverancier of aan één systeem. Wij hebben wel de voorkeur voor systemen van hoge kwaliteit die hun waarde voor onze klanten hebben bewezen.

Neem vrijblijvend contact op om uw wensen op het gebied van audio te bespreken.

Close
Go top