Audio integratie

Hoe zou het zijn als uw favoriete muziek gaat spelen zodra u de voordeur opendoet? Of wanneer de lievelingsmuziek van uw partner start zodra u de gewenste sfeerverlichting kiest?

Met 1 druk op de knop is dit mogelijk.

Bij Maestr weten we precies welke audio systemen het beste aansluiten op andere domotica oplossingen in uw huis. We houden zelfs rekening met de akoestiek van de verschillende ruimtes bij de keuze van de speakers.

Is integratie minder belangrijk voor u? Bekijk dan de informatie over standalone audio oplossingen.

Video integratie

Stel dat u besluit vanuit uw favoriete stoel in de woonkamer een film te willen zien. Of een wedstrijd die over 1 minuut begint.

Met 1 druk op de knop komt het scherm tevoorschijn.

Maar dat is nog niet alles.

Het licht dimt, de zonwering gaat omlaag gaan en de temperatuur gaat naar comfort.

Video kan geïntegreerd worden met het complete woning systeem. Het maakt niet uit of het gaat om een scherm of dat er wordt geprojecteerd door een beamer.

Denk aan een volwaardige bioscoop in de kelder met de hoogste kwaliteitsnormen waarbij audio en video perfect met elkaar zijn geïntegreerd. Van gewoon goede surround weergave tot en met Dolby Atmos inclusief ‘voice of god’.

Eén ding is zeker, u krijgt het videosysteem dat het beste past bij de verdere domotica oplossing in uw woning. Indien gewenst, volledig geïntegreerd.

Neem vrijblijvend contact op om uw wensen op het gebied van audio en video integratie te bespreken.

Close
Go top