Door de integratie van beveiligingssystemen met domotica creëert u een veiligere omgeving voor bewoners en gasten. Denk bijvoorbeeld aan rookdetectie, bewegingsdetectie en de mogelijkheid om uw huis in de gaten te houden op uw smartphone.

Automatische verlichting schrikt niet alleen inbrekers af, het zorgt er ook voor dat gasten kunnen zien waar ze lopen en niet struikelen bij het benaderen van uw voordeur.

Bewegingssensoren, deursensoren en raamsensoren zorgen niet alleen voor de beveiliging van uw woning tegen woninginbraak. Door de integratie met rookmelders kan een deur, raam of afzuigsysteem automatisch gesloten worden als er onverhoopt ergens brand uitbreekt.

U kunt met domotica ook regelen dat uw fornuis of oven wordt uitgeschakeld wanneer iemand in uw huishouden dit vergeet bij het verlaten van uw huis.

Voor vrijwel elke situatie waarin veiligheid in- en rondom uw woning is geboden, kunnen wij als Maestr een geïntegreerde domotica oplossing bieden. Denk bijvoorbeeld aan een alarmknop aan de bed zijde welke de verlichting beneden in kan schakelen wanneer u iets onverwachts hoort.

Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden op het gebied van beveiliging en veiligheid te bespreken.

Close
Go top