Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

INFORMATIE

MAESTR
TWEEDE JAN STEENSTRAAT 84-86
1074CR AMSTERDAM
INFO@MAESTR.NL
020-7780794

Ons Team

Hans van der Stok

Hans van der Stok

Bij oprichter Hans van der Stok heeft de piano altijd een centrale rol gehad, de basis voor de liefde voor muziek was daardoor snel geboren. Tijdens zijn studie Technische Bedrijfswetenschappen aan de Rijksuniversiteit te Groningen is zijn interesse voor technologische ontwikkelingen verder ontwikkeld en geschoold, door zowel elektrotechnische specialisaties op de academie als diverse bijbanen & kleine ondernemingen in deze sector.
Na zijn studie heeft hij verscheidene consultancy functies in diverse branches bekleed, maar de ondernemersdrang bleef aanwezig. Uiteindelijk heeft Hans de sprong in het diepe genomen: de genoten opleiding in combinatie met de passie voor technologie maken de ideale combinatie voor het opzetten van een eigen onderneming, Maestr is geboren.

Ronald Balk

Ronald Balk

In 2015 deed Ronald zijn intrede bij Maestr. Na ruime tijd bij een audio specialist te hebben gewerkt was hij op zoek naar een nieuwe uitdaging. Na zijn opleiding HBO Economie is hij begonnen bij Maestr.
Ronald deelt overeenkomstige ambities en doelen met eigenaar Hans van der Stok waardoor er snel een goede samenwerking ontstond.
De voorliefde voor kwalitatief goede audiovisuele weergave en correct toegepaste technologie was voor hem zeer belangrijk. Beide zaken worden bij Maestr goed onder de aandacht gebracht.

Close
Go top