Als Maestr is het onze missie om u te voorzien van de domotica systemen die uw stoutste woondromen mogelijk maken. Gira domotica systemen nemen daarin een belangrijke plaats in zoals u op deze pagina zult ontdekken.

Er is heel veel mogelijk op het gebied van domotica. Denk aan intelligente gebouwen-techniek met een systeem voor verlichting en verwarming op maat, centrale aansturing van licht, jaloezieën, ventilatie, lichtscène beheer, energie besparen etc.

We zijn merkonafhankelijk en leveren hoogstaande domotica systemen van diverse leveranciers. Daarom vinden we het systeem en de apparatuur die het beste passen bij uw wensen en woonsituatie.

Waarom GIRA Domotica?

In de praktijk blijken Gira domotica systemen (voor verwarming en verlichting, centrale aansturing van zonwering, ventilatie, woonscène-beheer, energiebesparing etc.) vaak aan de wensen en hoge eisen van onze klanten te voldoen. Dat is ook niet verbazingwekkend, want Gira speelt een belangrijke rol in de snel ontluikende wereld van het slimme wonen.

Gira domotica maakt u klaar voor de toekomst

Gira levert domotica van hoogwaardige kwaliteit en levert de beste prestaties op het gebied van comfort, veiligheid en energie-efficiëntie. Gira domotica maakt gebruik van open standaarden voor huisautomatisering die door de meeste leveranciers wordt ondersteund. Dat betekent dat andere apparaten en systemen naadloos kunnen worden geïntegreerd.

Wie kiest voor Gira, kiest voor een duurzame oplossing met de grootste kans dat u kunt profiteren van toekomstige uitbreidingsmogelijkheden. Mocht een bepaald merk apparatuur verdwijnen, dan is er altijd een alternatief voorhanden wanneer u Gira als domotica systeem gebruikt.

Gira domotica installeren

Gira is een high-end domotica merk. Om de hoge kwaliteit te garanderen zullen we altijd adviseren om de Gira domotica systemen te laten installeren door gekwalificeerde installateurs.

Gira KNX, het zenuwstelsel van uw huis

Gira domotica systemen vormen het zenuwstelsel van het slimme huis. Toepassen van het Gira KNX systeem betekent dat we apparaten en functies koppelen met een hoogwaardig standaard protocol. Denk aan supersnelle (instant) verbindingen in en met alle ruimtes. U heeft geen last van de verstoring die u met systemen van lagere kwaliteit zult ondervinden.

Ook kunt u met gebruik van KNX onbeperkt functies en apparaten toevoegen, naargelang uw wensen voor veiligheid, comfort of energiebesparing veranderen.

Gira domotica maakt uw stoutste dromen waar

Zingt u graag in de badkamer? We denken graag mee over hoe we daar een muziekinstallatie met ingebouwde karaoke functie voor u kunnen installeren. Serieus, wat we met dit voorbeeld willen zeggen: Geen wens is te gek en de mogelijkheden met Gira domotica zijn ongekend.

Neem vrijblijvend contact met ons op om uw wensen te bespreken en te ontdekken hoe Gira domotica past bij uw specifieke woonwensen.

Close
Go top