Huisautomatisering dient de wonende mens.

Als Maestr hanteren wij de volgende definitie voor huisautomatisering (Domotica):

“De integratie van verschillende functionaliteiten van een pand waardoor deze uit zichzelf bepaalde acties kan ondernemen, operationeel binnen één systeem.”

Huisautomatisering zorgt ervoor dat uw verlichting, klimaatbeheersing en audiovisuele systemen zo goed mogelijk geautomatiseerd zijn en perfect op elkaar afgestemd.

Maestr houdt rekening met uw privacy en creëert een gesloten systeem van uw woning. U kunt alle functies centraal en draadloos bedienen met smartphone, tablet of via vaste locaties aan de muur. Het ingenieuze leidingenwerk dat het mogelijk maakt, wordt netjes weggewerkt.

Renovaties en nieuwbouw
Renovaties en verbouwingen bieden een mooie kans om bedrading aan te leggen, net als bij nieuwbouw. Wij werken in het topsegment met hoogwaardige design apparatuur. Die leveren de beste prestaties met een bedraad netwerk dat sneller reageert, zonder storingen.

Deskundige begeleiding
Maestr begeleidt uw huisautomatisering project van begin tot eind, van advies tot aanschaf, van installatie tot onderhoud.

Maestr kan zorg dragen voor de complete installatie van huisautomatisering in uw woning. Van stopcontact tot en met dimmer, van elektrisch dakraam tot en met rookmelder. Van afdekraam tot en met groepenkast. Van geschakeld stopcontact tot en met de laadpaal van uw elektrische auto. Tijdens deze periode houden we het project voor u overzichtelijk en duidelijk door mogelijke problemen op voorhand te adresseren.

Neem vrijblijvend contact op om uw wensen op het gebied van huisautomatisering te bespreken.

Close
Go top