Maestr Studio Showroom keuken met domotica

Maestr Studio

Onze eigen studio is ingericht met vele toepassingen voor zowel huisdomotica als zakelijke oplossingen. Ook Google Walktru kunt u hier ervaren.

Read more
Cafe Americain art deco bar met audio systeem

Café Americain Hampshire

Integratie en coördinatie audiosysteem ten behoeve van het restaurant. Het systeem is voorzien van ruimte kalibratie en eenvoudige bediening. Samenwerking met Architect Studio Linse en concept bureau Conceptional.

Read more
De School Amsterdam restaurant met audio

De School

In opdracht van het markante artistieke centrum De School, zorgden wij voor de naadloze integratie van multiroom audio voorzieningen. Ga er gerust een keer genieten.

Read more
Bar bij Het Warenhuis

Het Warenhuis

Maestr zorgde voor de integratie en coördinatie van een multiroom audio systeem in dit unieke en inspirerende etablissement in het centrum van Amsterdam.

Read more
Restaurant C

Restaurant C

Maestr deed de volledige coördinatie van dit project waarbij meer dan 60 Sonos luidsprekers zijn geïntegreerd in Restaurant C te Amsterdam van sterren chef-kok Michiel van der Eerde.

Read more
Porsche Amsterdam Showroom

Porsche Marketing

Naast het realiseren van het interne geluidssysteem voor de vestiging Porsche Amsterdam Centrum leveren we een exclusieve audio oplossing voor de auto’s van dit fameuze automerk. Dankzij Maestr kunnen Porsche bezitters nu genieten van het uiterst exclusieve Burmester audiosysteem in hun auto. Bij ons bent u niet alleen aan het juiste adres voor automotive- (en […]

Read more
Close
Go top