Wie hoge eisen stelt aan zijn woonervaring (en aan zijn wooncomfort in het bijzonder) ontkomt tegenwoordig niet aan het gebruik van domotica. Wie kiest voor slim wonen, maakt daarom verstandige keuzes. Want een keuze voor de juiste huisautomatisering oplossing voor comfort en gemak gaat onlosmakelijk gepaard met energiebesparing.

De ontwikkelingen op het gebied van slim wonen gaan snel en Maestr helpt u in het maken van de keuzes voor domotica die perfect passen bij uw budget, woonsituatie en bij uw specifieke wensen. Voor nu én de toekomst.

“Wie slim woont, maakt(e) verstandige keuzes”

Slim Wonen en huisautomatisering

Hoe zou het zijn als u een centraal systeem heeft voor de besturing van uw huis waarmee u veiligheid en comfort regelt, én energie bespaart? Slim wonen betekent gebruik maken van huisautomatisering ofwel domotica. In de praktijk komt dit neer op de toepassing van de juiste technologie en goed doordachte installatie van techniek.

Wij kennen de voordelen en nadelen van de beschikbare slim wonen technologieën en de ontwikkelingen op dit vakgebied. Wij zijn merkonafhankelijk en kunnen u dus vrij adviseren over de beste oplossing voor uw situatie en wensen. Wilt u de systemen bedienen met uw smartphone of liever met een aparte console? Of beide? Wilt u bepaalde zaken zoals speakers, schermen, camera’s verbergen… of juist zichtbaar houden?

Slim wonen is natuurlijk ook energie besparen

Met slim wonen technologie zorgt u niet alleen voor maximaal comfort en veiligheid, u krijgt ook waardevolle inzage in uw energieverbruik thuis. Met nauwkeurige informatie over uw energieverbruik kunt u bepalen welke verlichting of apparaten u automatisch of juist handmatig in- en uit wilt schakelen voor maximale energiebesparing.

Slim voorbereiden bij nieuwbouw of verbouw

Ideaal gesproken houdt u bij de bouw van een nieuw huis rekening met alle domotica toepassingen die u wilt. Maar dat geldt ook voor de integratie van domotica in een bestaand huis als u gaat verbouwen. Wilt u uw gasten via video begroeten bij de poort? Waar staan de bewakingscamera’s, waar komt de home cinema? Hoe zit het met de akoestiek in uw woonkamer voor optimale muziekbeleving? Hoe eerder u Maestr betrekt bij uw slim wonen project hoe beter. Het is slim om de beste technische keuzes vóóraf te maken.

Wanneer moet u welke keuzes maken voor slim wonen?

“Waar moeten de leidingen lopen?” Waar installeren we de electriciteitspunten?” “Waar moeten we rekening mee houden als we later nóg slimmer willen wonen en gebruik willen maken van toekomstige domotica technieken?

De planningsfase is het beste moment om u te laten informeren op het gebied van slim wonen. U bent van harte welkom in onze showroom voor een inspirerend bezoek en vrijblijvend advies over de mogelijkheden van domotica voor uw woonsituatie. Hoe later in het proces, hoe meer beperkingen zich zullen voordoen.

Voelbaar genot, onzichtbaar gemaakt

Slim wonen is een ervaring die u gaat zien, voelen en ervaren terwijl alle technische zaken die het mogelijk maken slim ‘achter de schermen’ zijn verborgen. U geniet van de resultaten, terwijl u niets merkt van het ingenieuze leidingenwerk dat het mogelijk maakt.

We zijn heel benieuwd naar uw situatie en uw wensen. Gaat het om slim wonen in een bestaand huis of een nieuw huis?

Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Close
Go top