Er zijn veel verschillende domotica huis systemen op de markt. Wat voor uw woonsituatie de beste oplossing is, hangt voor een groot deel af van uw wensen. Er er is namelijk héél veel mogelijk op het gebied van huisautomatisering. En het zal u niet verbazen dat deze mogelijkheden alleen maar groter worden met de voortschrijdende stand van de technologie. Dit roept een hoop vragen op over wat er precies mogelijk is op het huis domotica gebied.

Echter, de belangrijkste vraag is: “Wat wilt u?”

Opties voor domotica huis

We willen u een aantal opties voorleggen om alvast over na te denken. Een waarschuwing… beslis nooit vanaf papier! U kunt bij ons terecht voor een vrijblijvend advies voor huis domotica van de hoogste kwaliteit. Het is kwaliteit die u moet voelen, ervaren.

Aan welke domotica opties moet u denken?

Wilt u volledig draadloos?

We gaan in de samenleving steeds meer draadloos en dit heeft vele voordelen. Als u een draadloos systeem laat installeren, kan dit gemakkelijk worden uitgebreid zonder in uw muren, vloeren of plafond te hoeven hakken.

Een bedraad systeem is vaak nog altijd wel sneller. Voor nieuwbouw of bij een grondige verbouwing kan de keuze voor een bedraad systeem een heel goed optie zijn. En natuurlijk zijn er hybride oplossingen voor draadloze en bedrade domotica systemen in uw huis. Maar draadloos is wel de toekomst. Een nadeel is wel dat draadloze signalen kunnen worden verstoord door wifi netwerken, mobiele telefoons, magnetrons, etc.

Met de keuze voor maximaal draadloos houden we natuurlijk rekening met de optimale configuratie zodat de kans op verstoringen minimaal aanwezig zal zijn. Wij weten uit ervaring op welke afstand bepaalde signalen nog betrouwbaar zijn. Let op, want dit kan in de praktijk afwijken van wat leveranciers van domotica systemen opgeven in hun specificaties.

Maakt u zich geen zorgen, wij werken merkonafhankelijk. Uw mogelijkheden zullen zich niet beperken tot de prestaties van domotica systemen van een bepaalde leverancier.

Wie gaat uw domotica huis installeren?

Voor vrijwel al onze klanten werken wij nauw samen met uw installateur. Als u nog geen installateur heeft gevonden, kunnen wij u helpen bij uw keuze. Op die manier krijgt u een installateur die alle ins- en outs van wat er komt kijken bij het aanleggen van het benodigde netwerk in uw huis. Zeker als het gaat om nieuwbouw of een ingrijpende verbouwing is het aan te raden om u altijd vooraf te laten adviseren over de beste oplossingen voor uw huis, want uw woning is immers uniek.

Wilt u uw domotica huis uitbreiden in de toekomst?

De meeste domotica systemen van tegenwoordig zijn modulair van opbouw en dat is een groot voordeel. Als u een onderdeel wil toevoegen, kan dit zonder de noodzaak het hele domotica systeem in uw huis te vervangen. Bij een draadloos systeem is het vaak een kwestie van het aanmelden en configureren van een extra module. Dus, als u nog niet helemaal precies weet wát u wilt automatiseren in huis, zorg er dan voor dat u kiest voor een uitbreidbaar huis automatiseringssysteem.

Wat kost domotica in uw huis?

Het uitgebreide assortiment domotica oplossingen in de markt stelt u in staat om uw huidige woning of nieuwe woning volledig naar wens te automatiseren. De uiteindelijke kosten zijn sterk afhankelijk van de door u gemaakte keuzes. Bij Maestr nemen we altijd uw wensen en budgettaire mogelijkheden als uitgangspunt, waarbij we echter nóóit zullen beknibbelen op kwaliteit.

Bij Maestr kunt u rekenen op domotica oplossingen met de beste prijs kwaliteit verhouding in de markt.

Close
Go top