Bij Maestr vindt u de meest geavanceerde domotica oplossingen voor verlichting. Wij kunnen de verlichting systemen volledig op maat integreren met de andere domotica functies waar u voor heeft gekozen.

Het bepalen van de juiste verlichting voor uw woonsituatie is een hele kunst. Wij helpen u daarom graag bij het opstellen van een lichtplan dat volledig aan uw wensen voldoet.

Wilt u alle verlichting in uw huis centraal en draadloos kunnen bedienen? Dat kan. U kunt zelfs met 1 druk op de knop alle verlichting in uw woning uitschakelen. Bijvoorbeeld als u naar bed gaat of het huis verlaat om boodschappen te doen.

Het is ook mogelijk om in een periode de werkelijke aan- en uitschakeling van uw lampen te bewaren. Deze kunt u dan opnieuw afspelen om de indruk van aanwezigheid te wekken voor als u op vakantie bent.

Op elk moment de juiste sfeer
Door toepassing van domotica kunt u uw verlichting instellen op de zogenoemde scènes. U hoeft dan maar 1 keer na te denken over welke verlichting u in een bepaalde situatie wilt hebben. Bijvoorbeeld romantisch gedimd bij een intiem diner. Of helder studielicht voor het doornemen van belangrijke stukken. De verwarming kan eventueel ook automatisch 2 graden lager, zodat u niet in slaap valt tijdens het lezen.

We kunnen verschillende lichtbronnen aan elkaar schakelen en simultaan laten dimmen, in de verhouding zoals u die wenst. Denk aan dimbare verlichting bij een TV-scherm in de woonkamer, in combinatie met de inbouw armaturen in de keuken.

Met 1 druk op de knop zorgt u voor de verlichting en de sfeer die u wenst.

Energiebesparing
Door verlichting te integreren met de andere domotica oplossingen, hoeft u zich ook geen zorgen te maken dat u te veel energie verbruikt. Door gebruik te maken van bewegingssensoren, zal het licht nergens onnodig lang branden of desgewenst na een bepaalde tijd niet hoger dan een ingegeven lichtsterkte Bijvoorbeeld op de gang na 20:00 uur maximaal 10%.

Denk ook aan de automatische bediening van gordijnen, zonnescherm of rolluiken.

De mogelijkheden zijn bijna eindeloos.

Onze partners in verlichting

  • Kreon
  • Modular
  • Deltalight

Neem vrijblijvend contact op om uw wensen op het gebied van verlichting te bespreken.

Close
Go top