Verlichting

Een niet te onderschatten aspect in woning of bedrijfspand. Licht kan een ruimte maken of breken, het kan sferen creëren, een prettige en aangename leef- of werkomgeving bewerkstelligen, accenten leggen op architectonische aspecten, etcetera. Kortom, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Maestr heeft de kennis en expertise in huis om gezamenlijk een gedegen lichtplan te creëren, welke goed rekening houdt met de stijl van het pand, de functie en uitstraling van de diverse ruimten en uiteraard de eisen en wensen van de klant.

Het visuele ontwerp is slechts één aspect van het lichtplan, het technische gedeelte is evenzo belangrijk. Op welke manier wordt er gedimd? Welke groeperingen dienen er gemaakt te worden? Welke te maken lichtscènes zijn gewenst? Welke benodigde drivers dienen gekozen te worden? Welke gradenbogen zijn ideaal in de gewenste toepassing?

Door de combinatie van creëren van een gedegen lichtontwerp met de technische kennis betreffende mogelijkheden én beperkingen, zijn we in staat om álle aspecten voor een doordacht lichtplan te kunnen presenteren. Laat u informeren naar de mogelijkheden: we denken graag mee.

Partners waarmee we graag samenwerken: Kreon, Modular, Occhio, Deltalight, TAL, Orbit, Flos, Oty. De lichtplannen worden, voor maximale flexibiliteit, uitgewerkt in AutoCAD.

Neem vrijblijvend contact op om uw wensen op het gebied van verlichting te bespreken.

Close
Go top