Maestr kan uw scherm of televisie geheel wegwerken in uw woonkamer, zodat u het op ieder gewenst moment tevoorschijn kunt halen. Met 1 druk op de knop.

Wilt u liever een aparte ruimte inrichten als thuisbioscoop waar u sportwedstrijden, concerten of uw favoriete films kunt kijken? Netflix, NPO of Video on Demand… Maestr zorgt ervoor dat u kunt genieten van surround sound en beeld van de hoogste kwaliteit.

De keuze voor het soort scherm en de afmeting hangen nauw samen de gewenste locatie in huis. Groter is niet altijd beter. In overleg zullen we ontdekken of u beter kunt kiezen voor een hangend of een staand scherm. We kunnen u zelfs adviseren over bijpassende fauteuils.

De ontwikkelingen op het gebied van video gaan snel. Als Maestr zijn wij hiervan als geen ander op de hoogte. U bent van harte welkom in onze showroom om u te laten verrassen door de mogelijkheden. Er gaat letterlijk een wereld voor u open.

Merkonafhankelijk
We zijn niet gebonden aan een bepaalde leverancier of aan één systeem. Wij hebben wel de voorkeur voor systemen van hoge kwaliteit die hun waarde voor onze klanten hebben bewezen.

Neem vrijblijvend contact op om uw wensen op het gebied van video te bespreken.

Close
Go top