Maestr ontzorgt

Dit wil ik, maar waar begin ik?

We nemen het project op en houden u op de hoogte van de stand van zaken van uw pand. Wij zorgen voor de vertaalslag tussen uw wensen en de benodigde technische uitvoering. Hierdoor ontstaat de ideale situatie waarbij de nieuwste technieken zijn toegepast zodat u op de toekomst bent voorbereid.

Maestr kan zorgdragen voor de aansturing en coördinatie en programmatie van het totale traject.

Stap 1 Intake

INTAKE

Hoe ziet u het voor u en… wat is er mogelijk? In een eerste intakegesprek bespreken we uw wensen en de randvoorwaarden met de installateur en/of interieurarchitect. Welke ruimtes moeten van welke gemakken voorzien worden? Hoe wilt u uw domotica bedienen? We nemen alle mogelijkheden door en u krijgt alle kans tot het stellen van vragen, zodat het glashelder is.

Stap 2 Ontwerp

ONTWERP

Met uw wensen en de bouwtechnische randvoorwaarden als uitgangspunt, maken we een ontwerp voor de naadloze integratie van domotica in uw woning. We maken een helder overzicht van alle functionaliteiten zodat elke partij precies weet uit welke elementen uw domotica systeem zal bestaan. Samen maken we de keuze voor de beste apparatuur voor uw situatie en optimale plaatsing in de ruimtes. Alles wordt nauwkeurig gedocumenteerd bij oplevering zodat niemand voor verrassingen komt te staan.

Stap 3 installatie

INSTALLATIE

Tijdens de installatie is Maestr verantwoordelijk voor de coördinatie tussen de betrokken partijen. Wij zorgen ervoor dat de installatie zo efficiënt mogelijk gebeurt en tijdsafspraken worden nageleefd. Indien gewenst, kan ons team de rol van installateur of interieurbouwer volledig op zich nemen. Er is heldere communicatie met zowel de installateur als de architect, en we houden toezicht tijdens de (in)bouw. U kunt erop vertrouwen dat alles wat straks voor u onzichtbaar is, op de beste mogelijke manier is geïnstalleerd.

Stap 4 Oplevering

OPLEVERING

Bij de definitieve oplevering controleren we nogmaals de programmatuur, apparatuur en de werking van alle functionaliteiten. U krijgt een heldere uitleg van de praktische werking en bediening van uw nieuwe domotica systeem. Maestr zal uw vragen beantwoorden en extra tekst en uitleg geven waar nodig. Voor het onderhoud zijn diverse contractvormen mogelijk, waarbij u te maken heeft met slecht één aanspreekpunt. Wel zo handig. Informeer hiervoor naar de mogelijkheden.

NAZORG

Na oplevering komt de nazorg. Dit betekent dat we u bijstaan om de installatie te optimaliseren. We gaan met u in gesprek over de ervaring met bediening en mogelijkheden van het toegepaste systeem. Zo wordt het voor u makkelijker en overzichtelijker om de mogelijkheden te gebruiken en kunnen enkele zaken nog naar uw wensen worden aangepast.

Close
Go top